After Midnight

ВАЖЕН ЉУБОВЕН ТЕСТ: Дали вашата врска може да трае до крајот на животот?

Ова е мини тест кој може да открие многу за вашата врска и иднина.

Ако сте во врска, најпрво мора да сте биле вљубени, а потоа сте почнале да ги развивате вистинските чувства кон вашиот партнер и обратно.

Сепак, дали ги знаете разликите меѓу правата, вистинска љубов и токсичната љубов?

Ви претставуваме мини тест кој може да открие многу за вашата врска и иднина.

Дали го знаете моментот во филмовите кога главниот херој цврсто ја притиска својата сакана на градите и и ја изјавува својата љубов и со сигурност признава дека сака со неа да биде „до крајот на својот живот“?

Дали ви се случило да се натажите, воздивнете и помислите: „Е, токму ова го сакам!“

Но, во исто време, се плашите дека такви парови кои никој не може да ги одвои можат да постојат само на филмското платно?

Решете го овој тест и дознајте дали сте создадени еден за друг и дали заедно ќе го поминете животот.

Запишете го на парче хартија секој потврден одговор:

– Вашиот партнер е најмногу девет години постар од вас

– Домашните работи подеднакво се поделени кај нас

– Вашето ниво на образование е исто како и неговото (или повисоко)

– Тој заработува барем колку што и вие (или повеќе)

– Заедно успешно сте надминале барем една криза

– Вашите хоби и интереси се речиси идентични

– Исти работи умеат да ве насмеат

– И двајцата го почитувате семејството на својот партнер

– Веќе повеќе од четири години сте заедно

– Вие и вашиот партнер сте од иста земја

Резултат:

9-10 x ДА – Честитки! Статистички гледано, вие и вашиот сакан ги имате најдобрите предуслови за да останете заедно многу среќни години.

5-8 x ДА – Научно кажано, вие и вашиот партнер имате солидна основа. Само опуштено, па сигурно сè ќе биде во ред!

0-4 x ДА – според истражувањата, вашата врска е на стаклени нозе. Но: применете ги советите на среќните парови – сигурно ќе ви помогнат.

Напиши коментар