← НАЗАД НА БОЗА

Во средината на кафулето експлодирал аквариум, гостите се поплавија

Во средината на кафулето експлодирал аквариум, гостите се поплавија
158 Читања

На социјалните мрежи се појави видео од надзорните камери од едно кафуле во Никшиќ, а она што се гледа на него воопшто не е пријатно или безбедно.

Всушност, две момчиња седеа на кафе, разговараа во сосема опуштена атмосфера, без да предвидат што ќе се случи.

Во еден момент од тој разговор, аквариумот кој беше декоративен дел од масата на која седеа, експлодираше.

Двете момчиња скокнаа, но водата практично ги поплави и нив и инвентарот на кафулето.

– Во моментов, ние сме зафатени со реновирање, наскоро ќе средиме се, па ќе коментираме подетално – ни беше кажано од ова кафуле.

Ги замоливме да ни кажат барем дали нивните клиенти на кои им се случи инцидентот биле добри.

– За среќа, не им фали ни влакно од главите, ни рекоа кратко.

Конечниот епилог е добар, бидејќи никој не е повреден, а која е причината зошто заштитното стакло е распукано, не можевме да разбереме.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk