← НАЗАД НА БОЗА

ЗДРАВО ЛУЃЕ, како сте? Во овој парк, мечките се поздравуваат со луѓето како со најблиски роднини!

ЗДРАВО ЛУЃЕ, како сте? Во овој парк, мечките се поздравуваат со луѓето како со најблиски роднини!
152 Читања

Добри и питоми момци.

Во оваа шума во Канада, мечките одат на двете нозе и имаат многу добра причина да го прават тоа.

Очигледно, тие се согласуваат со туристите кои ги гледаат и фотографираат по цел ден. Веројатно држејќи се до старото добро правило, „ако не можете да ги победите, придружете им се“, ги прифатија непоканетите гости.

А ова е исто така добар начин да ги заработат закуските што луѓето ги фрлаат.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk