← НАЗАД НА БОЗА

Жените открија што приметуваат прво кај мажите

Жените открија што приметуваат прво кај мажите
85 Читања

Одлична вест за мажите!

Ќе бидете изненадени од она што ги привлекува женските погледи и на што тие обрнуваат внимание.

Списанието Women’s Health ги праша своите читателки што е тоа што тие првпат го приметуваат кај еден маж.

Во истражувањето учествуваа 200 жени и ниедна не одговори дека тоа се мускулите или плочките на стомакот, како што пренесува B92.

Изоставени беа и коментарите за паричникот, богатите мажи, социјалниот статус, всушност за сето она што мажите мислеа дека им е важно на жените.

Еве некои од најинтересните коментари од читателките на списанието “Woman’s Health”:

„Очи, насмевка, градба, висина, глас“.

„Начинот на кој ме гледа од другата страна на собата“.

„Ако ме смее и ако се чувствувам убаво покрај него“.

„Кога еден човек влегува во собата, првото нешто што го забележувам е неговиот став. Го сакам, го сакам, го сакам човекот со став!И сакам да видам маж кој се грижи за себе. Тоа покажува доверба и го прави привлечен “.

„Неговите заби. Насмевката може да го стопи твоето срце.“

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk