← НАЗАД НА БОЗА

Змеј на бејзбол натпревар!

Змеј на бејзбол натпревар!
1286 Читања

Како би се почувствувале ако змеј ви прелета над главата?

На отворањето на бејзбол сезоната на првенство во Јужна Кореја, публиката имаше што да види – змеј леташе околу стадионот, го гребеше екранот, ги кршеше трибините и фрлаше оган!

Станува збор за врвно дело на АR -т ехнологијата, а бидејќи стадионот беше „дом“ на СК Виверн, беше погодно во согласност со тоа еден виверн, т.е. змеј , и да се појави.

Погледнете како изгледа овој спектакл!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk