← НАЗАД НА БОЗА

Зошто неа не ја ангажираа за филм: Оваа девојка подобро се бори од цела армија во „Игра на престоли“

Зошто неа не ја ангажираа за филм: Оваа девојка подобро се бори од цела армија во „Игра на престоли“
1051 Читања

Ние дефинитивно нема да се закачаме со неа.

Мишел Смит дневно ги објавува видеата од својот тренинг на Instagram.

А дека таа би била идеална актерка за серијата „Игра на престоли“, посебно во деловите во кои доминира борбата, докажува видеото во прилог.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk