Free zone

10 Филмски пресврти кои се толку добри што сакаме да ги искусиме по втор пат

  1. Fight Club

2. Ocean’s Eight

3. Crazy, Stupid, Love

4. Unbreakable

5. Split (продолжение на Unbreakable)

6. Get Out

7. Knives Out

8. Parasite

9. Us (од режисерот на погоре наведениот Get Out)

10. Primal Fear

Напиши коментар