After Midnight

10 особини кои ги поседуваат само идеалните момчиња

  1. Нема тема за која не можете да зборувате. Без разлика дали тоа е вашата работа, пријателите, филм што ве воодушевил или хоби што сакате да го пробате. Тој секогаш ќе ве слуша внимателно и ќе биде тука за вас. Бидејќи тој не е само ваш љубовник, туку и ваш најдобар пријател.
  2. Се гордее со вашите достигнувања. Дали навистина вреди да се споменат или се чинеа важни само за вас. И за мајка ви. Напредок во кариерата, освојување билети за концерт, совладување нови вештини … Што и да е, тој тоа верно ќе го следи и детално ќе ги информира луѓето околу него.
  3. Тој ве сака токму такви какви што сте и не се обидува да ве промени. Тој е свесен дека сте понеуредна од просечен маж, дека сте многу желни за внимание или дека не би знаеле да зготвите оброк дури и ако животот ви зависи од тоа. Но, тој ве прифаќа и ве обожава онакви какви што сте.
  4. Од ведро небо ви кажува колку сте секси. Без разлика дали станува збор за сосема глупав ден кога изгледате глупаво и се влечете низ куќата во пижами, со неуредна коса и без шминка.
  5. Успеавте да ја издржите разделбата. Беше тешко. Ви недостигаше неописливо. Но, и двајцата успеавте да се жртвувате затоа што знаевте дека кога еднаш ќе дојде време, ќе живеете заедно или барем во ист град и дека тогаш ќе бидете најсреќните на светот.
  6. Вашите пријатели се важни за него. Ако вашата пријателка поминала ужасен ден, тој веднаш ќе ве посоветува да одите кај неа за да ја утешите или да ја поканите кај вас на палачинки и дружење. И кога веќе долго време нема слушнато за никој од вашите пријатели, тој е вистински заинтересиран за она што се случува со таа личност.
  7. Се жртвува за вас. Се разбира, вие исто така сежртвувате за него. Ако тој е подготвен да се пресели во друг град само за да ве натера да напредувате во вашата кариера или полесно да го завршите колеџот, знајте дека имате момче со огромна вредност.
  8. Повеќе се радувате на самиот брак отколку на венчавката. Се разбира, вие сте задоволни од самата церемонија, но таа е целосно ирелевантна за вас во споредба со сè што доаѓа подоцна. И иако сте свесни дека ќе има тешки моменти, вашето срце веднаш се загрева кога ќе се сетите дека тој ќе биде секогаш тука за вас и со вас.
  9. Делите исти вредности. Добро, вие умирате за Кери Бредшо, нему му е идол на Роки Балбоа, но кога станува збор за животот – вие сте на иста бранова должина.
  10. Може да поминете многу време заедно без да се расправате. Како на пример, да патувате заедно без да се расправате каде треба да јадете, поради чија вина сте се изгубиле или кои места треба да ги посетите. Вие едноставно уживате во времето поминато заедно.

Напиши коментар