Free zone

10 пати кога Рос од „Пријатели“ нè насмеа многу повеќе отколку што требаше

Сите можеме да се согласиме дека, Рос има најлош карактер од сите.

.. Но, ако размислите: Тој е навистина смешен. Со тоа, време е да ги испочитуваме моментите на златната комедија што тој ги донесе на шоуто.

  1. Кога сакаше да искаже став со кожни панталони

2. Кога имше тотално чувство на свесност.

3. Кога чуваше мајмун како миленик

4. Кога ја насмеа својата ќерка рапувајќи за големи задници.

5. Кога тој не сметаше Мисисиписки и заврши со екстремно сончање.

6. Кога тој беше целосно ВО РЕД.

7. Кога тој беше домаќин на лажна комеморација за неговата лажна смрт.

8. Кога се облече како претставник на Дедо Мраз за јужните држави * за да го научи Бен за Ханука.

9. Кога го најде својот „звук“ на синтисајзерот.

10. И кога тој ги унапреди своите музички таленти учејќи да свири на гајда.

Напиши коментар