After Midnight

10 реченици кои ќе ги слушнете само од личноста која искрено ве сака

Вистинската љубов звучи точно вака… Ова се 10те реченици кои ќе ги слушнете само од личноста која најискрено ве сака и која сака да биде со вас.

Биди внимателна!

Ако ве сака, ќе сака да бидете безбедни и заштитени.

Дали ти треба помош?

Тој е секогаш тука да ви помогне, без оглед на тоа што ви треба.

Посакувам да си покрај мене

Му недостасуваш.

Мислам на тебе цело време

Што и да се случи, тој мисли на вас.

Ако ти требам, ќе бидам во близина

Секогаш може да се потпреш на него.

Ми недостигаш

Очигледно е дека тој се чувствува добро кога е во ваше друштво.

Сакам да знам сè за тебе

Тој покажува голем интерес за вас и сака да знае што сакате.

Ми значиш многу

Очигледно му требаше некој како тебе во неговиот живот.

Следната година ќе …

Штом ја планира иднината со вас, вие многу му значите.

Те сакам

Што друго треба да се каже?

Напиши коментар