Celebrity

12-те најдобри облеки на славни двојки кои се совпаѓаат


Има една стара приказна за жени која вели дека сопственикот на куче изгледа како нивното куче (или обратно). Истото важи и за односите. Откако сте биле со една личност доволно време, почнувате да ги асимилирате нивните навики, што го вклучува и нивниот начин на облекување. Понекогаш, тоа дури значи и споделување на плакарот – или барем чувство за стил. Во својот есеј „Tristes Tropiques“, писателот Хилтон Алс се занимава со концептот на збратимување: „Вистината е, јас не сум бил себе си во последно време и подолго време. За три или повеќе децении откако Сер или Лејди – или С.Л. – и јас бевме пријатели, се чувствував како да станам него, до одредена мера. Ги усвоив неговите гласни интонации, неговото вегетаријанство и неговата искреност. Тој е моето второ, но подолго време “. Заедно со суптилните особини кои се тресат едни на други во романтично партнерство, како што се повикува Алс, модните вкусови во врските исто така лесно се асимилираат. Може да биде едноставно како да гледате како вашиот партнер изгледа одлично во одредена облека и да сакате сами да го испробате изгледот или да сакате да изгледате компатибилно на фотографиите.
Многу славни парoви учествуваа во трендот на збратимување-двојки. Само минатата недела, извештаите за вестите беа наплив за двојно облекување на igиџи Хадид и Тајлер Камерон. Igиџи е позната приврзаничка на збратимување со вашиот романтичен партнер, често споделувајќи иконски облеки со нејзиното поранешно момче Зејн Малик – да не ја спомнувам нивната насловна за Vogue за збратимување за 2017 година. „Секако, славните парови што одговараат на нивните облеки во јавноста понекогаш може да се читаат како непристојни (броевите на Бритни и Џастин со двојни тексас, ве гледаме), но на ден за ден, споделувањето облека може да значи само заедничко вкусовите се синхронизирани – и ако барате здрава врска, тоа не мора да биде најлошото место за почеток “, пишува Вог. Дали би се совпаднале со вашиот партнер? Следните славни лица се на одборот со суптилни, и не толку суптилни, збратимувања. И покрај тоа што сите парови сè уште не се заедно, овие појавувачки изглед докажуваат дека добро вклопување трае вечно.

Напиши коментар