Celebrity

15 пати кога познати личности го рокаа “No-pants” трендот

  1. Miley Cyrus во 2012

2. Solange во 2013

3. Alexa Chung во 2015

4. Rihanna во 2016

5. Kylie Jenner во 2016

6. Kendall Jenner во 2017

7. Bella Hadid во 2017

8. Kourtney Kardashian во 2016

9. Kim Kardashian бо 2016

10. Hailey Bieber во 2017

11. Khloe Kardashian во 2017

12. Gigi Hadid во 2017

13. Bella Hadid во2018

14. Margot Robbie во 2018

15. Blake Lively во 2018

Напиши коментар