Free zone

Полни усни без одење кај пластичен хирург? Возможно е!

Повеќето девојки сакаат да имаат полни усни.

Сепак, не секој е роден со нив. Естетската хирургија не е единствениот начин да се подобри нивниот изглед.
Користете шминка и создадете илузија на полни усни, само со помош на молив и сјај.

Потребна е само малку пракса.

Познатиот шминкер А.Ј. Кримсон, сугерира додавање сјај или хајлајтер на средината на долната усна. Нежно намачкајте со врвот на прстот на усните. Можеби не делува како многу, но малку сјај постигнува добар ефект.

Доколку сакате да постигнете поприроден изглед без шминка, Александра Коптом, лидерот во развојот на производи за убавина „Credo“, препорачува со nude молив внимателно да ги исцртате усните.

Напиши коментар