Free zone

3Д Илустрации Од Предмети Поставени На Лист Хартија

Што кога можете да го видите потенцијалот на една обична круша, домат или шајка? Кога тоалетната хартија може да биде црвен тепих, а домино коцките соѕвездија?

Тогаш веројатно сте во умот на младиот уметник Кристиан Менса кој употребува обични предмети од секојдневниот живот и со минималистичко дополнување создава неверојатни илустрации.

Менса објаснува дека уште како мал се обидувал да го гледа и доживува светот од една поинаква перспектива. Иако е тинејџер, тој има несомнено богата имагинација и талент на кој може да му завидат многумина.

Погледнете како изгледа светот на Kристиан:

Напиши коментар