Free zone

8 костими за Ноќ на Вештерките кои беа толку добри, што веднаш станаа популарни

1. Малите зелени војници

2. Адаптација во живо на мрзливецот од Zootopia

3. Ја памтите ли спајалицата од Microsoft Word?

4. Киднапиран од вонземјанин

5. Тина Белчер од Bob’s Burgers

6. Post Malone

7. Шмизлите од White Chicks (со кореографија)

8. Детето без глава

Напиши коментар