Free zone

8 Пресмешни испади на неделата

  1. Каква е оваа трансакција?
“Некој ми плати 1000 долари да не им зборувам повеќе”.

2. Дали е ова возможно?

“Не отидов на работа бидејќи мачка ми падна врз глава, а потоа куче со кондури проба да ме утеши”.

3. Ало, Fashion Police?

“Тој што го склопил овај аутфит мора да се стави во лисици”.

4. Сигурно не сум единствен кој ги премислува овие по 100 пати

Се рачуна или не?

5. 2020та сумирана

Изгледа вкусно

6. Класичен домино ефект

Ајде повторно…

7. Корона или Корнова?

Се разбираме

8. Прав џентлмен

Убавината е од внатре, но јас сеуште не сум бил во тебе???

Напиши коментар