Celebrity

Без објаснување и за помалку од еден час, Кание Вест објави над 40 православни икони

Во последниве години, американскиот рапер Кание Вест честопати посочуваше како се посветил кон религијата, а сега ги почести своите обожаватели на Твитер со икони на православни светци.

Имено, Кание на својот профил објави повеќе од 40 православни икони, без дополнително објаснување, за помалку од еден час.

Многу негови обожаватели кои се од православна вероисповед го дочекаа ова со ентузијазам и овие објави не престануваат да се коментираат.

Напиши коментар