Astro&Horoscope

Бик, Рак, Водолија, Лав и Стрелец ЉУБОВТА ќе процвета оваа зима за вас

Како што се приближува есента, време е полека да започнеме да размислуваме за зимата. Веќе се издвоени пет хороскопски знаци, на кои им престои „најжешката“ зима во животот. Бик, Рак, Водолија, Лав и Стрелец ќе почувствуваат посебна зимска магија.

Бик
Во текот на јануари и февруари 2021 година, силата ќе има клучна улога во вашиот љубовен живот. Луѓето со кои ќе се сретнете ќе го подигнат вашиот морал и редовно ќе ве потсетуваат на вашите креативни ресурси и улога во животот.

Рак
Бидејќи 2020година ви започна со полна месечина во вашиот знак, оваа година е обележана за вас со неочекувани патувања во вашата душа. Истото ќе продолжи од почетокот на следната година.

Интуицијата добро ќе ви служи на полето на романтиката и поради тоа ќе развиете врски кои позитивно ќе влијаат на вашата самодоверба. Не е време да ја искажете својата нежност.

Бидете јасни за вашите потреби и видете кој ќе сака да ги исполни.

Лав
Што сакате? Што навистина сакате?

Ова не е време да продолжите да инвестирате во врски од кои не учите ништо, но исто така не е одлично време да дозволите вашето его да владее.

Силата е во вашиот знак, како и гордоста, и овие две работи можат да бидат вашата најголема сила, но и пад.

Стрелец
Работите што ќе ги доживеете оваа зима ќе ве подготват за големи промени на сексуално и љубовно поле.

Обрнете внимание на сите работи што прават да се чувствувате несигурни, параноични и нестабилни, како и на работите што ве прават сосема спротивно од тоа.

Водолија
Можеби чувствувате дека не е време да се забавувате со повеќе луѓе. Можеби чувствувате дека не сте расположени за тоа, за сите игри, флерт и контакт со очите. И тоа е сосема во ред.

Последните неколку години ве научија да ги почитувате сопствените желби и потреби. Но, тие исто така ве научија на важноста да ги контролирате само работите што можете да ги контролирате и да не се грижите за останатите.

Вие немате контрола врз начинот на кој луѓето ја изразуваат својата љубов кон вас, а особено во текот на јануари, некој ќе ги притисне сите погрешни копчиња на вас.

Напиши коментар