Astro&Horoscope

Близнаците, Ракот, Лавот, Девицата и Скорпијата ги поврзува само една работа: Тие се вистински кралици на драмата!

Близнаци

Близнаците сакаат да создаваат драма околу себе и да вклучуваат други луѓе во неа, само за да го направат животот поинтересен.

Рак

Раковите се многу чувствителни и емотивни. Дури и најмалите нешта можат да ги допрат, а кога ќе се вознемират, тие се претвораат во вистински кралици на драмата.

Лав

Лавовите сакаат да бидат драматични и се многу страствени. За нив не е проблем да направат сцена, секогаш кога им носи корист.

Девица

Тие можат многу брзо и лесно да се вознемират. Сакаат сè да биде совршено и обично тешко се соочуваат со стресни ситуации.

Скорпија
Скорпиите се синоним за страст, поради што се склони кон агресија кога се вознемирени. Тие можат да направат драма за што било во една секунда.

Напиши коментар