Free zone

БРЗ ТЕСТ ЗА ВАШАТА ЛИЧНОСТ! Потребна ви е една минута да одговорите и да ја откриете ВИСТИНАТА ЗА СЕБЕ! Тоа е лесно…Научник дизајнирал тест на кој можете да откриете каква личност сте за само една минута

Сигмунд Фројд беше еден од најценетите научници на 20 век, но и најконтроверзен. Некои го сметаа за машки феминист, како Коко Шанел, додека други беа воодушевени од неговата кариера.

Две дела го обележаа неговиот живот, а еден од неговите најинтересни тестови е оној што може да открие дури осум вистини за личноста за само една минута. Најважно е да одговорите искрено на тестот и да не преминувате на следните прашања се додека не го дадете вистинскиот одговор, како и да не ги читате резултатите пред време. Пробајте и откријте каква личност сте.

Прашања:

 1. Вие гледате во морето. Вашето прво чувство? (може да ги затворите очите)
 2. Одите низ шумата и гледате во стапалата. Како се чувствуваш? (времето на одговор е не повеќе од 30 секунди)
 3. Гледајте го летот на галебите. Како се чувствуваш?
 4. Гледате стадо коњи. Напишете прво што чувствувате, не размислувајте долго
 5. Во пустината гледате ѕид со мал отвор, зад кој се наоѓа оаза. Во овој случај, вашите постапки се потребни, не размислувајте, запишете што ќе направите!
 6. Повторно пустина. Уморни сте од долгиот пат. Гледате сад со вода. Што правиш? Можеби е банално, но напишете го одговорот на хартија.
 7. Изгубени сте во шумата. Веќе се стемнува. Гледате куќа со осветлен прозорец. Што правиш?
 8. Вие сте во магла. Како ќе се однесуваш Што ќе направиш?

ОДГОВОР:

 1. Вашиот став кон животот, емоциите, чувствата.
 2. Како се чувствувате во вашето семејство.
 3. Вашиот став кон жените.
 4. Вашата врска со мажите.
 5. Вашата основна животна стратегија, цел. Како ги решавате вашите проблеми.
 6. Вашиот сексуален живот. Избор на партнер.
 7. Вашата подготвеност за брак. За оженет – вредноста на бракот.
 8. Вашиот став кон смртта.

Напиши коментар