Astro&Horoscope

Брзо се лутат и лесно се нервираат, а нивниот бес ретко кој може да го поднесе: Ова се најагресивните знаци во Зодијакот!

Лесно е да ги изнервирате, а кога ќе се налутат, тие ја губат контролата над своите зборови и однесување. Некои хороскопски знаци се познати по својата лоша природа, но и по тешкиот карактер.

Овен

Овните имаат тенденција да го изгубат темпераментот кога се лути. Тие не можат да ги сокријат своите емоции и да стануваат видливо вознемирени кога некој или нешто ќе ги налути.

Бик

Биковите се тврдоглави. Лесно се нервираат, а можат да бидат многу гласни и агресивни кога се лути. Сепак, лутината брзо им поминува.

Девица

Бидејќи се перфекционисти, Девиците имаат големи очекувања од луѓето и доколку не бидат исполнети, тие често се лутат. Не се двоумат да кажат лоши работи, но подоцна знаат да се покајат.

Лав

Тие се полни со самодоверба. Никогаш нема да се повлечат од кавгата и секогаш ќе се држат до своите ставови. Сепак, во бес, тие често знаат да кажат работи што ги уништуваат нивните односи со другите луѓе.

Скорпија

Скорпиите се жестоки и силни. Знаат што сакаат и како го сакаат тоа. Ако нешто тргне наопаку, го губат трпението. Тие не можат лесно да се изнервираат, но кога тоа ќе се случи, тешко им е да се контролираат.

Напиши коментар