Astro&Horoscope

Буквално ќе ве полудат: Овие хороскопски знаци ги нервираат сите околу себе!

Близнаци

Близнаците многу сакаат да им судат на другите или да истакнуваат дека нивното мислење е поважно од туѓото. Познати се по фактот дека мразат скоро се околу себе. Тие често се многу немилосрдни, нагли и не се грижат за туѓите чувства.

Девица

Девиците се опседнати со редоследот што си го поставуваат на самите себе и сакаат да им го наметнуваат на другите. Исто како Близнаците, Девиците се први во редот кога на некого треба да му се суди, но и да изразат зошто знаат да направат сè подобро од останатите.Тие се многу тврдоглави и нема да признаат грешка, дури и кога тоа е сосема очигледно.

Скорпија

Скорпиите ќе ве полудат со својата желба за контролирање. Тие се крајно љубоморни и нагли и постојано мислат дека некој работи зад нивниот грб. Ако се сомневаат дека некој пријател ги озборува или дека нивниот партнер ги изневерува, Скорпиите ќе му поставуваат стапици сè додека не падне во нив и не сфати колку навистина се опседнати со контролата.

Напиши коментар