After Midnight

Четири знаци кои покажуваат дека тој воопшто нема почит кон вас и вашитe потреби

Почетокот на врската се чини дека е основата за сè што доаѓа подоцна. Затоа е многу важно да останете присебни и да се справите со заљубеноста, што нè тера да го оправдаме секое недоразбирање и да го простиме недостатокот на почит, бидејќи за момент може да се случи да се најдете во долга врска и веќе не можете да се справите со непочитувањето на вашиот партнер, кое тој ви го сервира од ден во ден.

Ве остава да чекате

Ги чита вашите пораки, но постојано брза и одговара на нив само кога ќе најде време. Исто е и со гледањето, понекогаш се чувствувате како да сте рангирани многу ниско на неговата листа.

Тој не ја почитува вашата интима

Тој не се двоуми да ги прочита пораките на вашиот телефон, заборава дека тоа е приватна сопственост и постојано покажува дека се сомнева во вас. Ако навистина не му дадете причина за тоа, треба да разберете дека тоа е само уште еден во низата знаци, кои покажуваат дека не ве почитува.

Не ве слуша

Кога сте во врска, треба да разговарате, да си верувате еден на друг и да ги искажувате своите мислења подеднакво, меѓутоа… Тој скоро никогаш не ве слуша. Ако забележите дека вашето мислење за него е банално, запрашајте се што сè уште барате во таа врска!

Вие сте помалку важни

Понекогаш вашата врска не изгледа како врска, туку вие сте тука и сте должни да го храните неговото его. Не, тоа не е врската што ја сакате. Во ред е некој од вас двајца да биде приоритет во одреден момент, но во тој случај треба да најдете рамнотежа. Ако се чувствувате запоставени, можеби е време навистина да си одите и да се посветите на самите себе.

Напиши коментар