Astro&Horoscope

Дали е вистина дека сите треба да се плашат кога ќе се споменат Лав, Близнаци и Шкорпија?

Иако астрологијата може да ни понуди многу детален увид во тоа какви можеме да бидеме врз основа на нашиот знак во Зодијакот, важно е да запомните дека вашиот знак не ве дефинира.

Лав
Лавот често е претставен како лут его-манијак. Луѓето го доживуваат како некој кој се опсипува со скапи подароци, се истакнува себеси и се снима со камера пред вашиот нос, велејќи ви да се држите настрана за да не му ја блокирате светлината. Вистината е далеку од тоа.

Лавовите се исклучително чувствителни и сè што сакаат е да ги опсипуваат луѓето околу нив со топлина и нежни прегратки. Тие се дарежливи и без размислување ќе ви дадат сè. Тие секогаш се тука за да ве охрабрат и да започнат добра забава. Лавот секогаш се грижел повеќе за својот најдобар пријател отколку за себе. Ако ја игнорираме гривата, Лавовите се само нежни мачиња кои сакаат да се галат.

Близнаци
Неодлучни дрдорци кои не можат да одлучуваат помеѓу две потполно исти јаболка. За нив се смета дека се многу ладни како личности и не знаат како да одржуваат пријателства. Луѓето ги сметаат за луѓе на кои не можат да им веруваат и озборувачи во најмала рака. Исто така, вистината е далеку од тоа.

Иако се чини дека секогаш го менуваат својот ум, Близнаците всушност ги разгледуваат добрите и лошите страни на секоја работа. Близнаците не донесуваат лесни одлуки или создаваат проѕирни пријателства. Иако обожаваат да дрдорат, тие никогаш нема да ги откријат тајните на нивните искрени пријатели, дури и под закана со смрт. Ако треба да се отворите некому, нека биде Близнак, затоа што не можете ништо да му кажете за што би ве осудил.

Шкорпија
Вистински филмски негативец. Шкорпиите се претставени како суштества од пеколот кои едвај чекаат да нанесат смртоносен убод. Луѓето ја толкуваат нивната чудникавост како планови да им нанесат одредена штета на оние со кои ќе дојдат во контакт.

И да, иако се многу мистериозни, тие навистина немаат злобна скриена намера. Малку им е потешко да им веруваат на луѓето околу нив, поради што изгледаат толку каприциозни и повлечени. Нивниот ладен хумор всушност служи како заштита на нивната емотивна природа.

Кога се доволно сигурни дека нема да им наштетите, Шкорпиите се подготвени да го дадат својот живот за вас.

Напиши коментар