Astro&Horoscope

Дали некогаш сте се запрашале кој е најтажниот меѓу хороскопските знаци?

Овој хороскопски знак е познат по својата неодлучност и „мрачно“ размислување.

Токму поради вечните дилеми, не можат да го изберат вистинскиот пат, што многу ги растажува. Иако се неодлучни, тие се прилично непоколебливи на патот кон своите цели.

Склони се да се жртвуваат дури и кога тоа е непотребно.

Тие постојано се во некаков страв, што ги води кон црни мисли.

Претежно се популарни во општеството, поради нивната добронамерност и интелигенција, па затоа добро се сложуваат со спротивниот пол.

За жал, тие самите на себе си се најголем непријател.

Станува збор за ВАГА.

Напиши коментар