Celebrity

Дали знаете која е првата фотографија што познатите ја објавиле на социјалните мрежи?

Оваa постапка вклучува многу скролање, а за да не треба никој друг да го стори тоа, една „ТикТокерка“ истражи како изгледа првата објава на Инстаграм на некои од нашите омилени славни личности, како што се Шон Мендес или Кајли Џенер.

Која е твојата прва објава на Инстаграм? Ако го имаш профилот со години и редовно објавуваваш, тоа е сигурно нешто што никогаш не би го објавила сега. Но, секој треба да започне од некаде. Па, дали славните, чии фотографии сега изгледаат wow на Инстаграм, секогаш изгледале така? Една девојка реши да го провери тоа. Таа сними цел серијал, во кој скрола низ Инстаграм профилите на славните во потрага по првата фотографија што некогаш ја објавиле на нивниот профил.

И очекувано, нечии први објави се навистина урнебесни, како што е онаа на Аријана Гранде:

Напиши коментар