Astro&Horoscope

Дамите родени во овие хороскопски знаци ги очекува блескава иднина!

ВОДОЛИЈА

Водолијата има тенденција да ги остварува соништата – и своите и туѓите. Таа е храбра авантуристка која ќе ве инспирира, а нејзината енергија е причината зошто секогаш привлекува внимание. Тие живеат за да бидат среќни. Секогаш избираат едноставност и среќа во животот, без оглед на мислењата и верувањето на околината. За неа често е тешко да одржи ваков оптимизам и понекогаш изгледа како егоцентрична личност која ќе избере да оди на полесниот пат само за да го постигне она што го сака.

ЛАВ

Кралицата на Зодијакот која има најизразени лидерски карактеристики во однос на сите други знаци. Нејзината мисија е да направи големи промени, не само во нејзиниот живот, туку и на колективно ниво. Таа секогаш се обидува да одржува чисти кармички односи и успева да го постигне она што го сака на многу фер начин. Има силна волја и однадвор изгледа како неуништлива карпа, што дури понекогаш изгледа ладно. Сепак, жената Лав е храбра и моќна и во себе крие исклучително нежна страна.

Напиши коментар