Free zone

Девет модни правила за ниски девојки

За ниските девојки, купувањето облека е предизвик. Иако сите треба да ja прифатиме нашата големина, форма или висина, понекогаш самото чувство и заблуда дека сме повисоки, ни помага да имаме поголема самодоверба.

  1. Покажете го својот струк.
  2. Комбинирајте кратки здолништа со шпицести чевли или чизми.
  3. Носете тесни фармерки.
  4. Носете панталони со висок струк.
  5. Прилагодете ги вашите парчиња (одете кај кројач).
  1. Носете комбинација од само една боја во повеќе нијанси.
  2. Не носете премногу слоеви.
  3. Купете долг мантил.
  4. Не ги потценувајте малите потпетици.

Напиши коментар