Celebrity

Дикси Д’Амелио присуствуваше на нејзината прва модна ревија и седеше сама во првиот ред

TikTok ѕвездата Дикси Д’Амелио беше поканета на нејзината прва модна ревија од Шанел. Но, поради безбедносните протоколи против КОВИД, настанот на модната недела во Париз изгледаше малку поразлично од вообичаено.

Модната ревија всушност се одржа во удобноста на прекрасна дневна соба, обезбедена со благодарност од The West Hollywood EDITION. Просторот беше полн со плакар на Шанел исполнет со сите опции за гардероба на Дикси за нејзиното седиште во првиот ред на ревијата.

Таа отиде со целосно бел ансамбл кој совршено стави Шанел пресврт на нејзиниот вообичаен стил.

Пред ревијата, Дикси доби неколку совети од инфлуенсерот и дизајнер Камила Коехо, која и даде совети за правилна етикета на модни ревии, како и краток курс по француски јазик.

Откако Дикси се подготви, време беше да се вклучи во виртуелната емисија на ТВ во нејзината дневна соба!

Додека Дикси можеби не го доби целосно искуството на Париска модна ревија, морам да кажам дека ова беше прилично близу.

Напиши коментар