Celebrity

Џиџи Хадид и Зајн Малик ја споделија првата фотографија од нивната ќерка

Џиџи Хадид за Ноќта на вештерките реши да ја почести јавноста со првата фотографија од нејзината едномесечна ќеркичка.

Се чини дека девојчето беше претворено во Халк за нејзината прва Ноќ на вештерките, облечено во зелена кошула и зелена плетена капа со црна коса што излегуваше од горниот дел. Џиџи, во меѓувреме се облече како лик од видео играта Валорант, додека Зајн беше претворен во член на Слитерин Хаус. Џиџи ја објави фотографијата на нејзиниот Инстаграм профил заедно со гиф на кој пишува „Мојата прва Ноќ на вештерките“.

Напиши коментар