Celebrity

Ема Стоун ги покажува своите потези додека го поддржува Институтот за Детски Умови

Ема Стоун поддржува добра цел додека се поти! Во саботата, 31-годишната актерка ги покажа своите најдобри потези на Инстаграм во поддршка на Институтот Child Mind. Преземајќи ја страницата на оваа организација со танчерот Рајан Хефингтон, Стоун енергично танцуваше на „You’re the You Want“, па дури и се вклопува во неколку промени во костумите во текот на искуството #SweatFest.

„Додека сите се грижиме за нашето физичко здравје, останувајќи дома и се обидуваме да ги поддржуваме основните работници, понекогаш ни треба малку дополнителна поддршка со менталното здравје“, рече Стоун.

Напиши коментар