After Midnight

Еве како можеш да дознаеш дали покрај себе ја имаш вистинската личност

Ако можете да се согласите со тврдењата подолу, ти и твојот партнер веројатно не сте еден за друг:

  1. Постојано се расправате и се препирате.
  2. Чувствуваш дека нешто недостасува.
  3. Несвесно го оттурнуваш партнерот од себе.
  4. Едноставно чувствувате дека нешто не е во ред.
  5. Честопати се случуваат битки во твојата глава: еден ден сакаш да бидете со него, друг ден сакаш да го оставиш.
  6. Се чувствуваш како да го губиш контактот со себе.
  7. Ја изгубивте страста за животот.

Напиши коментар