Free zone

Еве што се случува со вашиот багаж на аеродромите

Чекирањето на багажот на аеродромите е меѓу најздодевните активности.

Постојат голем број на недостатоци во процесот: таксите за прекумерена тежина се додаваат брзо, често се губи багажот и понекогаш согласно со капацитетите на авионите се бара од вас да носите помали патни торби. Вработените на аеродромот во Амстердам знаат дека чинот за проверка на багажот ужива лош углед, па затоа решија да му покажат на светот што точно се случува откако ќе го напуштите вашиот багаж.

Тие ставија камера и направија интересна снимка. Погледнете го епското патување на вашиот куфер, кој ве следи за време на патувањето. Ова е неговата приказна

Напиши коментар