Astro&Horoscope

“Генијалци” – Овие два знака мислат дека се најпаметни во целиот свет!

Тие секогаш знаат сè – го наметнуваат своето мислење, дури и кога никој не ги прашува ништо. „Генијално“ дуо.

Иако важат за едни од најинтелигентните знаци на зодијакот, овој пар на знаци смета дека се попаметни од другите присутни во нивната околина и на сите јасно им го даваат тоа до знаење.

Девица

Девиците мислат дека го испиле целиот ум на овој свет. Тие критикуваат сè и секогаш наоѓаат недостатоци во туѓиот план.

Јарец

Јарците сакаат да им го солат умот на другите кога станува збор за финансиите. Тие се во состојба да направат финансиски план за другото лице – без прашање.

Напиши коментар