Astro&Horoscope

Хороскопот вели дека овие знаци живеат најдолго – дали сте меѓу нив?

Според резултатите од неколку студии, најдолговечен знак е Ракот, а веднаш потоа следат Овен и Девица. Се верува дека Раковите доживуваат длабока старост, затоа што водат здрав живот со цел да бидат што е можно подолго со своите најблиски и да се грижат за нив. Раковите се многу грижливи и посветени на семејниот живот.

Уредните Девици се грижат за своето здравје, здраво се хранат и оддржуваат физичка активност. Покрај тоа, тие се прилично мирни и не се потресуваат премногу, што исто така придонесува за нивниот квалитет на живот. Страсните Овни немаат посебна тајна, тие само сакаат да уживаат во животот што е можно подолго.

Напиши коментар