Astro&Horoscope

Хороскопски знак кој е апсолутен шампион во изневерување

Ѕирнавте во неговиот компјутер и мобилен, но сепак не најдовте докази дека ве изневерува? Не паничете – астрологијата е тука да ви помогне! Веб-страница, специјализирана за вонбрачни средби, објави евиденција за повеќето неверни астролошки знаци. Според нив, ова е најневерниот хороскопски знак.

Апсолутен шампион на неверство е Стрелецот! Ако вашето момче или сопруг е Стрелец, па дури и ако е заљубен, нема да можете да направите многу. Сепак, запомнете, Стрелецот обично изневерува ако е несреќен во врската или бракот!

Напиши коментар