Astro&Horoscope

Идеални партнерки: Ова се двете најверни жени според хороскопот

Измама или прељуба нe доаѓа во предвид, а причините се различни. Интересно е и тоа што едно истражување открива дека жените најчесто изневеруваат мажи кои не им помагаат во домашните обврски, но астролозите тврдат дека жените родени во овие два хороскопски знаци никогаш не би го направиле тоа.

Бик

Жените родени во знакот на Бик се многу морални и искрени, па не би го изневериле својот партнер. Верноста за нив е најважната работа во врската. Затоа тие, исто така, не простуваат прељуба.

Девица

Иако изгледаат како ладни личности, кога се за заљубени, жените Девици се преплавени со емоции и се целосно посветени на својот сопруг или момче, што воопшто не забележуваат други опции. А, поради љубовта што ја чуствуваат кон својот партнер, тие дури и не размислуваат за прељуба, такашто шансите да го направат тоа се навистина мали.

Напиши коментар