Free zone

Инспирација за Halloween: Оваа девојка претставува две различни маски кои ти и твоите другарки можете многу лесно да ги направите!

Ако имате мало дружење со пријателките или само ви треба добра фотографија за Инстаграм, ова се две предобри маски за Ноќта на вештерките, коишто лесно можете да ги направите и вие.

Оваа година нема да ја славиме Ноќта на вештерките како претходните години. Нема излегувања, тематски забави во клубовите, забави до рано утро, големи дружења во нечиј дом … но, тоа не значи дека треба да ја прескокнете Ноќта на вештерките. Без разлика дали одите на некое мало дружење или не одите никаде, направете луд изглед со помош на шминка и фотографирајте се за на Инстаграм. Ќе се забавувате, ќе направите нешто креативно и ќе имате одлична нова фотографија. Карла Луција на својот канал претстави две маски, едната е симпатична и дамска, а другата малку пострашна и е повеќе во стилот на Ноќта на вештерките. Погледнете како излегоа на крај и обидете се да направите нешто слично.

Напиши коментар