Free zone

Истражување на напуштен хотел! Хрватскиот јутубер ја посети оваа руина и сними кул снимки

Многумина не би се осмелиле да стапнат во хотелот а Кики и неговиот тим не само што влегоа, туку и посетија добар дел од нив и се искачија на повисоките катови.. Дури и напуштен, хотелот изгледа навистина добро.

И покрај тоа што беше напуштен 20 години, пропаднат … сепак изгледа сосема одлично, на малку поинаков начин од порано. Не е толку уништен за да не може да се влезе но исто така не е место каде што многумина би сакале да се најдат. Станува збор за хотелот Халудово на островот Крк. Оваа голема рушевина привлекува ентузијасти кои се заинтересирани за вакви работи, а бидејќи не е толку оштетен, може да се посети добар дел од него. Кристијан со Еј! каналот направи одлични снимки за време на посетата. Тој го обиколил фоајето и се качил н горните катови, а една од работите што е посебна за овој хотел е погледот од балконот во собите.

Напиши коментар