Astro&Horoscope

Ја гледаат само својата корист: Трите најсебични хороскопски знаци

Близнаци

Близнаците најпрво ќе ве убедат дека се дарежливи, но многу скоро ќе бидете убедени дека тоа не е точно. Личностите родени во знакот Близнаци се генерално многу несериозни и единствено што им е важно е да исполнат некои од нивните потреби. Кога ќе им се обратите за помош – „немаат време“.

Девица

За девиците е важно сè да оди според некои нивни услови и правила. Тие се оние што одредуваат сè и ако им се спротивставиш, нема да ти биде добро. Кога некој ќе им побара услуга, Девиците обично веднаш кажуваат што сакаат за возврат – ништо нема да добиете бесплатно.

Скорпија

Скорпиите се опседнати со своите животи и нивната благосостојба до тој степен што ќе газат сè пред себе за да ја постигнат целта. Тие се познати по тоа што ги искористуваат другите, ја земаат туѓата љубезност здраво за готово и ги игнорираат туѓите чувства.

Напиши коментар