After Midnight

Како е да се има мал пенис

Пенисите се многу слични на снегулките, со тоа што никој не е ист. Постојат големи, мали, средни, заоблени, и, добро, ја разбирате поентата. „Големината на пенисот се разликува од личност до личност заснована врз генетиката, нивото на хормоните и тестостеронот и етничката припадност“, вели урологот Кушик Шо, д-р. Значи, има многу и многу различни форми и големини.

Како и да е, рече тој, просечната големина на пенисот е 3,61 инчи и 5,16 инчи дигнат, според  Wiley Online Library. Но, дали големината навистина е важна во спалната соба? Подолу, тројца мажи кои тврдат дека имаат „мали пениси“ го решаваат прашањето еднаш засекогаш.

Велиш дека имаш мал пенис. Колкав ти е?
Човек 1: Околу пет инчи, но кога е спуштен, не се ни гледа.
Човек 2: 4,1 инчи кога е исправен и 1,6 кога е спуштен.
Човек 3: Три инчи кога е исправен.

Кога сфативте дека сте под просекот?
Човек 1: Мислам дека беше кога почнав да гледам порно во средно училиште, заклучив дека сите други имаат многу подолг пенис.

Човек 2: Во моите рани тинејџерски години. Кога се пресоблакав после часови по пливање, имав 13 години, забележав дека пенисите на другите момчиња се значително поголеми од мојот. Мојот изгледаше мал во споредба. Почнав да обрнувам поголемо внимание на другите пениси и брзо сфатив дека имам мал.

Човек 3: Околу 13 години, видов други момчиња во соблекувалната. Гледајќи ги нивните поголеми пениси и срамни влакна ме натера да се чувствувам инфериорно. Се чувствував како да требам да ги скријам гениталиите. Претпоставував дека само доцнам со развивањето, но кога конечно добив срамни влакна кога имав 15 години, мојот пенис остана иста големина.

Како се чувствувате за тоа сега?
Човек 1: Јас сум прилично амбивалентен во однос на големината на тоа откако станав постар. Отсекогаш сум успеал да имам здрава количина добар секс [без оглед на големината].

Човек 2: Полека прифатив дека да се има мал пенис е нешто што не можам да го сменам и морам да го прифатам. Сè уште не сакам да се соблакам пред други мажи и сè уште се борам да признаам дека имам мал пенис. Сепак, не го чувствувам истиот целосен срам како порано.

Човек 3: Среќен сум со тоа сега, бидејќи развив фетиш за понижување. Имам профил на Твитер за понижување на мажи со мали пениси, признат фетиш каде што се потсмеваат и казнуваат покорните мажи со мали пениси, обично од супериорни и доминантни жени. Жените остануваат целосно облечени додека мажите се соблечени или со шминка и долна облека и се принудени да мастурбираат или да извршуваат злоставувачки задачи, како што се работни задачи или рутини во стилот на стриптиз.

Од вашето искуство, дали големината е важна за луѓето со кои спиете?
Човек 1: Мислам дека дефинитивно му е важно на вашиот партнер, но сепак можете да ги задоволите ако сте компетентни во кревет (на пр., Доведување на вашиот партнер до оргазам). Исто така, мислам дека довербата игра голема улога во тоа. Многу лоши перформанси можат да потекнуваат од вознемиреност.

Човек 2: Мислам дека им е повеќе важно отколку што им е потребно. Сепак, никогаш не сум успеал да доведам жена до оргазам само преку секс. Кога ја изгубив невиноста, многу се исплашив дека партнерот ќе се смее или ќе замине, затоа првин го одложив сексот. Но, кога имавме секс, таа не кажа ништо и во нашите врски никој од нас не израсна. Набргу откако се распаднавме, јас бев на нејзината страница во Мајспејс и забележав разговор со неа и со нејзините двајца пријатели во кои се шегуваа за мене дека имам „мал пенис“. После неколку недели се чувствував шокирано и ужасно. Оттогаш, се погрижив да зборувам за проблемот со моите партнери, наместо да се преправам дека проблемот не е таму.

Човек 3: Да. Имав девојки кои изгледаа јасно разочарани и им кажуваа на своите пријатели потоа. Еднаш одев дома со една девојка од клуб, која одби да спие со мене кога го виде пенисот. Една недела подоцна, сите во клубот зборуваа за тоа колку е мал мојот пенис. Во тоа време бев вознемирен, но наскоро се возбудив од идејата девојчињата да се смеат на тоа. Ме возбудува тоа дека овие убави жени знаат колку е мал мојот пенис и мислат дека не може да ги задоволи, особено во култура каде што се смета дека жените сакаат големи пениси. Покрај ова, кога сум во врска, честопати фантазирам дека партнерот копнее по мажите со големи пениси, терајќи ме да ги гледам како имаат секс.

Напиши коментар