Celebrity

Кели Кларксон вели дека „Изминатите неколку месеци биле ужасно тажни“ за време на разводот: „Најлошо е“

Кели Кларксон внимава на сите вклучени во нејзиниот тековен развод со Брендон Блексток. Како што таа изјави, “ова е ужасно тажно време”.

38 годишната пејачка зборуваше со Entertainment Tonight за отвореноста кога станува збор за споделување на нејзините лични искуства со обожавателите, истовремено балансирајќи го тоа со приватноста на нејзините најблиски. Кларксон е мајка на ќерката Ривер Роуз, 6 и синот Ремингтон Александар (4), како и маќеа на децата на Блексток од претходниот брак, Савана (18) и Сет (13).

“Она на што ми беше тешко да се навикнам е дека јас сум отворена книга, но во одреден момент сум мама-мечка повеќе отколку што сум личност во јавноста. Значи, се грижам 100% повеќе за моите деца отколку што што било друго на оваа планета “, рече таа.

„Тоа беше најтешката работа, да, јас сум подготвена да го споделам моето искуство и, да, тоа е многу лошо“, продолжи Кларксон. „Мислам, изминатите неколку месеци беа ужасно тажни. Но, во исто време, си помислувам:„ Хм, тоа што го викам има домино ефект во животот на другите луѓе “.

Кларксон продолжи за разделбата дека „ништо не е грешно со никој“ и дека „тоа се случува, и затоа нема што да се скрие во таа смисла“.

„Знаете, едноставно, разводот е навистина ужасна работа“, рече таа.

Победничката на Американски идол се осврна на тоа зошто е толку отворена за својот живот, велејќи дека доаѓањето од мал град едноставно значело дека сите знаат сè за едни со други.

„Мислам, ако нешто, се борев цела кариера само за да бидам јас“, рече таа. „Бидејќи повеќето менаџери и публицисти се нервозни со мене затоа што јас сум отворена книга, и авторските компании и публицистите се намуртија уште од старт. Но, не го правам тоа за некој друг, да бидам искрена“.

Таа продолжува: “Не знам, јас доаѓам од мал град, навикната сум секој да знае сè и онака … Се чувствувам дека ако криеш нешто, мора нешто да не е во ред. И нема ништо што не е во ред – животот само се случува и прави наизменични покрети кои не очекувате да се тажни “.

Напиши коментар