Astro&Horoscope

На момчињата родени во овие хороскопски знаци, изневерувањето им е во крвта

Ако започнувате врска со овие два знака, немојте да бидете изненадени ако бидете изневерени.

Стрелец
Мажите родени во овој знак сакаат да имаат на располагање повеќе опции, и во работата и во пријателството, но и во љубовта. Во нивниот телефон има контакти на потенцијални девојки кои ги заведуваат заради рекреација, но и оние поранешни девојки, со кои сакаат повремено да ги обновуваат старите страсти.

Стрелците се во постојана потрага по совршена врска, која, парадоксно, не можат да ја постигнат бидејќи и самите имаат тенденција да прават паралелни љубовни приказни. Затоа или остануваат вечни ергени до крајот на животот или се разведуваат и се женат барем два-три пати.

Скорпија
Тие имаат тенденција да создаваат комплицирани и тешки емотивни приказни, претежно со авантуристички и тврдоглави жени, бидејќи еротски ги возбудува. Плашејќи се дека нивната партнерка „ќе им забоде нож во грбот“, тие се подготвени да ја изневерат на почетокот на врската, но се обидуваат да го сокријат тоа „како змија нозе“.

Ако сте во врска со маж роден во знакот на Скорпија и одлучите да го изневерите, немојте да се изненадите ако тој триумфално ви каже дека одамна ве „престигнал“ во таа „дисциплина“.

Напиши коментар