Celebrity

Кога Џеј Ло ќе го украси домот, сè мора да блеска: Еве што направи таа за да го накити врвот на огромната елка!

Џенифер Лопез има вкус, финансии и мотивација да се забавува украсувајќи го својот дом, а таа ја покажа и прекрасната луксузна елка, поголема од која и да сте ја виделе досега.

Таа дури се качи на скача за да го украси самиот врв на елката и да направи сè беспрекорно за Божиќ и Нова Година.

Преполна со разнобојни украси, прекрасна и висока, блескаше во централниот дел од собата, а сите останати беа воодушевени од глетката.

Напиши коментар