Astro&Horoscope

Кои години се најдобри за вашиот хороскопски знак? Ракот „гази“ по триесеттите, Скорпијата треба да почека, а вие?

Кога ќе најдеме работа, кога ќе запознаеме партнер или ќе создадеме семејство, сè се крие зад хороскопскиот знак!

Овен
Најважните пресврти во животот ќе се случат помеѓу 35-от, па дури и 40-от роденден. Значајни години се и 15, 19, 30, 35 и 40. Од позрелите години, тоа се 45, 57, 60, 66 и 67.

Бик
Овој знак има бурна младост што може да предизвика многу проблеми. Годините во кои ќе се случат големи промени се 16, 21, 24, 30, 33, 39, 51, 60 и 64.

Близнаци
Со овој знак, важно е да се обрне внимание на „кружните“ броеви 10, 20, 30, 40 и 50. Исто така, во 64, 70 и 80, многу важни работи би можеле да се случат во животот.

Рак
Астролозите веруваат дека времето на овој знак доаѓа по 30-та година од животот, кога нивната кариера и приватниот живот ќе „блеснат“. Посебни години се 15, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60 и 75.

Лав
Лавовите се секогаш подготвени за промени, од секаков вид, тие ги толерираат пресвртите што им се „сервираат“ во животот. Важни години се 19, 36, 40, 57, 60, како и 67.

Девица
Пресвртниците во овој знак ќе бидат од професионален тип. По 40-тата година, 41-та и 50-тата ќе се случат многу промени. Важни години за Девицата се 16, 21, 24 и 32.

Вага
Многу пресврти и промени ќе доживеат луѓето од овој знак, важно е да обрнат внимание на следните бројки: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64 и 72.

Скорпија
Овие знаци се борат со самите себе, настаните што ќе им бидат важни ќе се случат во 15-та, 25-та, 30-та, 45-та и 50-та година. Возраста од 64 и 70 година многу ќе влијае на судбината на Скорпијата.

Стрелец
Секој период од животот ќе биде значаен за луѓето од овој знак. Понекогаш настаните ќе бидат позитивни, а понекогаш негативни, но секако важни за нивниот тек на животот. Посебни години за нив се 15, 19, 36, 38, 40, 45, 57 и 75.

Јарец
Јарците треба да бидат пофлексибилни во однос на ситуациите што им се случуваат. За нив е особено важно да знаат кои години им се важни за да бидат подготвени за нив, а тоа се 16, 21, 30, 31, 33, 41, 50 и 57.

Водолија
Важните години за овој знак се 12, 22, 24, 32, 42, 48, како и 50, 64 и 72. Важно е да обрнете внимание, бидејќи овој хороскопски знак е во состојба да го промени целиот тек на животот со едно движење.

Риба
Рибите се многу емотивни, не е важно дали нешто е позитивно или негативно, нивните емоции се секогаш зголемени. Годините што се важни се 12, 24, 30, 36, 45, 48, 52 и 60.

Напиши коментар