Astro&Horoscope

Кои ќе бидат најлошите денови до крајот на оваа година? Астрологијата предвидува 4 катастрофални датуми

Ниту еден знак нема да може да се сокрие од овие денови. Ќе биде подеднакво лошо за секого.
2020 година не му е драгана никој и сите едвај чекаме конечно да заврши. А сепак, колку и да е катастрофално, астрологијата открива дека до крајот на годината ќе имаме уште 4 критични денови кога работите ќе се одвиваат тотално погрешно поради положбата на планетите.

Оваа година нема одмор или пауза! На 31 декември 2019 година, влеговме во оваа година со радост и еден куп планови, а сега ентузијазмот е на дното, а плановите се на истото место каде што беа порано. Но, тоа не е сè. Астрологијата има повеќе лоши вести. Со оглед на планетите и нивните движења во текот на целата година, тие издвоија некои датуми од сега до крајот на годината што ќе бидат особено лоши дури и можеме да го очекуваме и најлошото. Запишете ги внимателно во вашиот календар тие денови!!

10 октомври и 23 декември
Марс ќе стане ретрограден од 9 август до 23 декември и на самиот почеток и крај на тоа нè очекуваат лоши денови. Тие два дена се време кога полесно ќе влегуваме во конфликти, глупави расправии што ќе се претворат во проблеми и кога сите ќе станеме себични од вообичаеното. Поради сето ова, односите со луѓето можат да бидат почудни и понапрегнати. Ќе има повеќе фрустрации во воздухот отколку вообичаено.

21 декември
Ова е денот кога Јупитер и Сатурн ќе се усогласат во својата орбита, што се чини дека е, ако се побара астрологија, ЛОШО. Ова ќе се случи на тој ден за прв пат од мај 2000 година. Оваа година на овој датум, Јупитер и Сатурн ќе бидат најблиску еден до друг, отколку што биле од 1623 година. Звучи полошо отколку што се чинеше. Ова ќе влијае на расположението на луѓето и затоа овој ден можат да ви се случат некои големи промени кои нема да ве воодушеват најмалку, а тензиите во односите меѓу луѓето ќе бидат на својот врв.

31 декември
И последниот ден од годината е ден што ќе биде екстра лош. Годината ќе изгледа и ќе заврши во свој стил. На овој ден се предвидува дека ќе бидат донесени лоши финансиски одлуки и ќе се согласиме на работи што некој ќе ни ги предложи за кои во спротивно никогаш не би се согласиле.

Напиши коментар