Astro&Horoscope

Кои хороскопски знаци навистина немаат среќа во животот?

Девица

Нивниот стремеж кон совршенство е главната причина за нивната несреќа. Иако им даваат мудри совети на другите, тие не знаат како да си помогнат. Многу драмат и често ќе слушнете како на нив им е потешко отколку на другите.

Вага

Тие се измачувани од неправда, стареење, првите брчки, седа коса итн. Тие најмногу би сакале ако може да живеат во нивниот свет каде што нема неправда и лоши луѓе.

Риба

Емоционалните Риби честопати губат контакт со реалноста. Тие се многу нетрпеливи и се обидуваат да ги решат проблемите на сила, а често имаат и агресивна одлика што се појавува кога се очајни.

Напиши коментар