Astro&Horoscope

Астрологијата открива: На овие знаци интелигенцијата не им е најсилна страна!

Рак
Раковите се најдоа на оваа, не толку убава листа, поради нивната преосетливост. Претераните реакции на ситуациите што се случуваат околу нив, ги тера луѓето да не ги сметаат за многу интелигентни суштества кои носат логични и паметни одлуки.

Стрелец
Луѓето родени во знакот на Стрелец обично се сметаат за саможиви. Во исто време, тие се многу неодлучни и не знаат како да се покажат кога треба да се борат за себе. Затоа луѓето не ги сметаат за интелигентни.

Овен
Кога станува збор за интелигенцијата, Овенот е целосна мистерија. Тие се во состојба да покажат и неверојатна интелигенција и целосна глупост. Нивната наивност ги прави симпатични, но нивната неможност сериозно да ги сфаќаат работите, ги прави не многу интелигентни. Астрологијата вели дека на Овните им недостасува емоционална интелигенција за да ги разберат другите и затоа нештата не ги сфаќаат сериозно.

Бик
Астрологијата ги опишува биковите како себични и „будалести“ луѓе, поради нивното превисоко мислење за себе. Кога ќе бидат одбиени за било што, Биковите го сфаќаат тоа многу, многу лично. Дури и најмалиот „чекор назад“, неуспех или критика, целосно ги исфрла од колосек, што ја иритира нивната околина, бидејќи ваквото однесување е потполно бесмислено за повеќето луѓе.

Напиши коментар