Astro&Horoscope

Лав, Вага, Водолија – Ви ги претставуваме трите најуспешни хороскопски знаци!

Лав

Меѓу 100-те милијардери на списокот „Форбс“, дури 14 лица се родени во знакот на Лав. Лавовите се сметаат за многу способни и смели луѓе кои, ако во нешто гледаат вистински потенцијал, се осмелуваат да ризикуваат, што генерално ги води до високи позиции и големи цифри на сметката.

Вага

На истиот список, родени се 11 лица во знакот на Вага. Иако тие првенствено се стремат кон рамнотежа во животот, Вагите се подготвени да жртвуваат одреден сегмент и да се посветат на работата, со цел да обезбедат повеќе од светла иднина за себе и за своето семејство.

Водолија

Водолиите се крајно амбициозни и оптимистични луѓе. Понекогаш знаат да избрзаат и добро да се изгорат, но нивната самодоверба и желба за успех често ги водат кон натпросечен живот. Инаку, 11 Водолии се исто така на листата на Форбс.

Напиши коментар