Astro&Horoscope

Љубовната врска помеѓу овие хороскопски знаци е осудена на пропаст

Припадниците на овој знак носат страст за животот, што тие исто така ја изразуваат во љубовните врски.

Тие се стремат кон врски што ќе им овозможат вистинско исполнување. Одбивни им се агресивни лица кои сакаат да се покажуваат и докажуваат.

Најлош е во комбинација со Овен, со кого го дели истиот темперамен, што ќе резултира со постојани кавги. Не се согласува ниту Близнаците, кои ќе ја поттикнат нивната љубомора, ниту со Стрелецот, со кого воопшто нема да чувствуваат никаква сигурност.

Станува збор за Скорпијата.

Напиши коментар